TAWARAN RM 1 DAH TAMAT, Daftar 3 Orang Untuk Dapat Yuran Serendah RM 60

26 OKT - JOHOR BHARU
02 NOV - SHAH ALAM

Cara pemasaran dah BERUBAH, 24 juta orang Malaysia dah online. Anda tak nak berubah? Tunggu !! Pelanggan akan berubah beli dengan pesaing anda!!

Saya tahu ramai usahawan sekarang RISAU, Pelanggan makin KURANG membeli, penat dah reply PM tapi sales tak masuk! Nak buat online masih tak pasti dah cuba macam-macam “jampi” kat facebook , sales tak masuk jugak! Arrgghhhhhhh nak buat apalagi ni!!

Nak pergi belajar MAHAL??? Apa ni Kelas belajar online marketing Najib Asaddok RM1 jerlah!! Takder alasan lagi nak datang kelas dan belajar!

Icon-Baru-01.png
0
Pernah Menghadiri
Icon-Baru-04.png
0
Tahun Pengalaman
Icon-Baru-03.png
0
Jam Sesi Berlangsung

ROKET PEMASARAN
MOMENTUM

RPM adalah Program Khas bagi bantu usahawan yang baru atau dah lama berniaga untuk keluar dari stuck yang selama ini buatkan bisnes slow dan ubah bisnes jadi lebih efektif dan dapat tarik pelanggan melalui teknik Online Rocket Marketing.

Anda Usahawan? Anda anda cabaran dengan bisnes anda? Tonton Video Ini Sekarang...

Result Mereka Yang Hadir ROKET PEMASARAN MOMENTUM

"Dah berniaga lebih 12 tahun masih perlu ke belajar?"

"Saya stress bila dh usaha tapi masih tak menjadi."

"Ingatkan ada orang datang bila signboard kedai naik."

"Mula niaga memang seronok tapi kenapa tak kekal lama?"

"Buat semua perkara secara sendiri sehinggakan delivery pun bawa anak! "

"Saya dah hampir tutup kedai!"

DAPATKAN SEGERA TIKET ANDA SEBELUM...

Tawaran akan tamat pada bila-bila masa sahaja. Pastikan anda tak terlepas peluang ini, TEMPAT Sangat TERHAD

Days
Hours
Minutes
Seconds

Masalah Usahawan Yang Tak Boleh Lari

TAKDE IDEA

Ni masalah kronik, ada produk dan servis yang baik tapi bila mula buat marketing buat ayat, langsung tak meyakinkan. Nak tulis apa pun takder IDEA. Macam mana pelanggan nak tertarik dan tengok produk anda

AYAT SKEMA

Adoiii ni lagi tak boleh belah bebb… tulis ayat dlm Facebook konon-konon nak tarik orang datang dapatkan produk tapi style tulis alaaa alaaa tesis universiti. Habis segala benda , kandungan produk ada Vitamin A sampai Z dia cerita. Mana ada orang nak baca kalau macam tu.

SALAH PELANGGAN

99% saya lihat Usahawan ni selalu salah pelanggan. Akibat dia apa jer kempen dia buat orang tu tak tertarik langsung. Diorang PM, anda REPLY tapi senyap sebab dia bukan pelanggan yang betul. Diorang tak perlukan pun produk/servis anda. Ayat yang anda tulis pun anda tak tau nak tujukan pada siapa.. amacam?

TERLALU MENJUAL

Saper suka orang datang kat dia, buat PROMOSI lepas tu suruh beli barang dia? Tak suka kan… ya betul tu! Pelanggan ni tak suka orang datang dan terus jual barang kat dia. Anda kena paham apa yang pelanggan suka, apa pelanggan tak suka. Kan bagus mulakan dengan bina perhubungan dulu, buat diorang suka dengan kita dulu, banyakkan sharing.

Bisnes Masih Tak Di Onlinekan

Guys, kita dah berada pada tahu 2019! Mana boleh nak guna cara marketing 80an, 90an. Rakyat Malaysia dah 24 juta online setiap hari. Situlah lubuk nak tarik & dapatkan pelanggan. Apa bisnes pun boleh di online kan, asalkan nak tarik pelanggan. Zaman dah berubah, kalau kita tak berubah, pelanggan tu berubah pergi beli kat pesaing yang dah online

ANDA DAH DAPATKAN PANDUAN INI?

Total nilai Online Course ni adalah RM1999, tetapi saya nak berikan secara PERCUMA
kepada 3,000 usahawan yang terawal

8 Siri Video Untuk Naikkan Sales Secara Online Dengan
Pantas & Jimat Kos

Dapatkan 8 Siri Video Untuk Naikkan Sales Secara Online Dengan Pantas & Jimat Kos serta 3 Lagi Bonus dari saya

Masukkan Nama Dan Email Anda Untuk Download Blueprint Ini

Ini Yang Anda Pelajari Dalam
ROKET PEMASARAN MOMENTUM 2019 Untuk Tarik Pelanggan

Dalam online marketing, anda memang tak boleh lari dari soalan bagaimana anda nak tarik pelanggan datang ke bisnes anda tak kira sama ada online atau offline. Tanpa ayat yang power yang mampu mempengaruhi pelanggan, jangan mimpi anda boleh menarik ribuan pelanggan untuk dapatkan produk / servis anda.

Siapa sini yang tahu apa yang dia silap selama ini? Sebenarnya ramai usahawan langsung tak tahu apa yang dia silap. Kebanyakan mereka bila buat marketing, dia main ikut sedap rasa jer. Sebab itu anda kena tahu apa yang anda buat selama ini tersilap, supaya anda boleh buat benda yang betul dalam keadaan anda yakin. Beza antara buat tindakan dengan yakin, dan tindakan dengan was-was.

Nak berjaya dalam bisnes, anda mesti ada mentaliti nak berjaya. Apa yang anda ada sekarang ini menghasilkan apa yang ada sedia dapat selama ini. Sekiranya anda nak upgrade bisnes anda untuk capai sales sejuta sebulan, apakah mentaliti anda sekarang bernilai RM1juta?

Apa strategi marketing yang anda gunakan sebelum ini tidak lagi berhasil untuk sekarang untuk dapatkan result yang baik. Teknologi & budaya manusia dalam online semakin berubah dan kekerapan perubahan itu sangat dashyat. Jadi, anda perlu belajar strategi yang betul-betul berkesan dan benar-benar bawa hasil untuk bisnes anda.

Bila anda dapat knowledge yang betul, strategi yang betul, anda tidak perlu lagi risau dengan persaingan kerana ILMU yang anda ada mampu jadikan bisnes anda lebih menarik perhatian orang ramai berbanding yang lain. Perkara ini akan buatkan bisnes anda lebih kedepan berbanding pesaing anda.

Anda wajib belajar dan tahu bagaimana nak melihat potensi pasaran supaya anda tahu strategi apa nak guna untuk tarik sebahagian potensi, menjadi income bisnes anda. Tanpa angka yang jelas, anda tak mampu nak capai sales yang tinggi, anda takkan nampak jalan untuk tarik lagi ribuan pelanggan.

Formula Online Rocket Marketing adalah formula yang direka khas untuk
jadikan bisnes dalam online anda lebih mudah dikenali ramai orang, mudah
nak tarik perhatian & tarik pelanggan dan boleh buatkan bisnes anda grow
dan tahan lama dalam industri.

logo-rpm-merah.png

SIAPA SAYA YANG BOLEH BANTU ANDA?

sifu.png

Najib Asaddok adalah seorang Usahawan Internet sejak 2009, Master Trainer untuk pemasaran digital dan online, penulis kepada 6 buah buku antaranya Buku Roket Emel & yang terbaru 4 Turbo Copywriting. Beliau merupakan CEO Momentum Internet Sdn Bhd syarikat yang beliau asaskan. Beliau berpengalaman dalam bidang sales sejak tahun 2005 lagi dan ilmu itu membantu beliau berjaya dalam perniagaan yang beliau ceburi.



Najib Asaddok juga telah melatih puluhan ribu usahawan dari seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei. Beliau menjadi rujukan kepada usahawan yang melebarkan sayap melalui pemasaran online. Melalui skill & ilmu beliau, ramai usahawan berjaya mencapai jualan ribuan ringgit ke jutaan ringgit setiap tahun dengan Formula Online Rocket Marketing yang mudah & senang dilakukan.



Beliau pernah diundang untuk memberikan perkongsian di beberapa badan kerajaan & Universiti seperti MARA, Perbadanan Usahawan Negeri Johor, MRSM, Kolej Komuniti, UPSI, UTM, KUIS dan banyak lagi. Selain itu beliau juga ditemuramah beberapa media seperti Harian Metro, Majalah Harmoni, Nasi Lemak Kopi O TV9, Selamat Pagi Malaysia, Astro, Sinar Harian & Majalah Remaja.



Beliau juga banyak membantu usahawan melalui siri latihan online di Facebook, Youtube & siri emel kepada ramai usahawan. Beliau sangat percaya, hidup manusia boleh berubah jika ada ILMU, Kesungguhan & sifat berserah kepada Allah SWT. Tugas kita sebagai manusia hanya BUAT JER & konsisten capai kejayaan.

Kolaj-Anugerah
Gambar-Kolaj
billbaord

As Seen On Media:

"Anda yang nak berjaya akan sanggup korbankan sedikit masa untuk luangkan masa demi ILMU dan insyaAllah akan bantu anda ubah HIDUP jadi lebih baik"

Najib Asaddok

Dapatkan Segera Tiket Anda Sekarang...

Tawaran akan tamat pada bila-bila masa sahaja. Pastikan anda tak terlepas peluang ini, TEMPAT Sangat TERHAD

Days
Hours
Minutes
Seconds
Timeline RPMSep111019-01

CARA MENDAFTAR RPM DENGAN HANYA 1 MINIT SAHAJA

Dimanakah Lokasi Program Ini Diadakan?

Untuk mendaftar sila pilih pakej anda di bawah dan anda
akan dibawa ke tempat lokasi yang telah kami sediakan

Lokasi : Thistle Hotel, Johor Bharu

Tarikh : 26-10-2019 (Sabtu)

Masa : 8.00 Pagi – 5.30 Petang

Lokasi : IDCC, Shah Alam

Tarikh : 02-11-2019 (Sabtu)

Masa : 8.00 Pagi – 5.30 Petang

Kami Menerima Bayaran Seperti Di Bawah :

Whatsapp Kami Untuk Sebarang Bantuan :

Atau Boleh Hubungi Kami

077760376

*WANG ANDA DIKEMBALIKAN, JIKA ANDA RASA PROGRAM INI BASIC DAN TIDAK MEMPUNYAI APA-APA INPUT

Terma dan syarat TAWARAN RPM2019

1. Tawaran ini HANYA boleh ditebus guna untuk Program Roket Pemasaran Momentum 2019 sahaja.

2. Pihak Momentum berhak untuk menukar tawaran sekiranya berlaku sesuatu yang diluar jangkaan tanpa sebarang notis.

3. Pihak Momentum berhak menukar terma dan syarat tanpa sebarang makluman notis.

Frequently Asked Question

Jika anda nak beli 3 Tiket tapi anda takde lagi partner, takpe… anda letak je nama anda dulu sebagai pegganti partner anda dan jika anda dah jumpa partner dan ingin menggantikannya dengan nama anda terus hubungi kami.

Tak perlu, kerana program selama 1 hari ini tiada bahagian teknikal diperlukan.

Jika anda nak tukar pakej, boleh terus hubungi kami dan kami akan bantu anda untuk ubah pakej yang anda mahukan

Jika anda bawak lebihdari 3 orang, anda akan dapat diskaun istimewa dari kami.

Kalau anda dah buat bayaran tapi tak tahu nak isi borang Online, boleh email atau whatsapp sahaja kami dengan beri bukti bayaran serta maklumat anda untuk kami daftarkan.

Takpe, kalau anda masih lagi baru berniaga, anda  boleh lagi untuk hadir dan dapatkan ilmu yang bermanfaat dari Tuan Najib Asaddok.

Kalau anda tak dapat email dari kami, boleh hubungi kami untuk kami bantu.

Detail program anda akan dapat seminggu atau 3 hari sebelum program.

Dalam program selama 1 hari tiada sesi untuk teknikal, jadi tak perlu pengetahuan untuk IT.

Boleh, kecuali yang bawah 16 tahun tidak dibenarkan.

Kalau email anda salah isi, anda boleh hubungi kami, untuk kami betulkan email anda.

Anda hanya perlu bawa buku nota, pensel atau pen serta air masak secukupnya.

Follow Us :

All Right Reserved © 2019 - 2018
MOMENTUM INTERNET SDN BHD (1079998-A)
(GST - 001821650944)
E sales@momentuminternet.com W www.najibasaddok.com
Office (HQ) : 288, Jalan Lambak, 86000 Kluang, Johor Darul Tazim
Branch : 20A & 22A, Jalan Rugbi 13/30, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan